Eva Sandberg

interiør design, dekorasjonsmaling, bolig styling, kunst, airbrush, prosjektering

 


 


Hvilken hjelp trenger du?
Jeg kan hjelpe å ta en avgjørelse, velge en flis eller farge, plukke et stoff eller tapet, finne et produkt,  hjelpe med budsjettering eller rett og slett å ha noen du stoler på til å validere dine ideer og visjoner og si "go for it".

Kanskje du trenger hjelp med bare ett rom, eller løse en plagsom dilemma eller finne rett produkt. Kanskje jeg kan hjelpe på noen måte, og sammen kan vi fullføre prosjektet og skape et hjem du absolutt elsker, og har råd til!

Hvis du ønsker min hjelp eller innspill med renovering, hjem dekorasjon, boligbygging, interiør eller noe annet, kan du kontakte meg for informasjon om mine dekorere tjenester der du kan bokstavelig talt kjøpe mitt øye! 


Dekorasjonsmaling
Jeg hjelper både med fargevalg og dekormuligheter på vegger, tak, gulv og møbler. I selve utførelsen benytter jeg, og mikser gjerne etter dine ønsker, fra alle tradisjonelle teknikker som dekorasjonsmaling til de moderne som air-brush og tapet design. 
Jeg skal gjøre mitt ytterste for at du blir fornøyd. 


Bolig Styling

Hvis du selger eller planer om å selge huset ditt, og du ønsker mitt innspill og råd om den beste måten å style den for salg, kan jeg hjelpe deg å få huset ser så fabelaktig og salg-ready som mulig med litt ommøblering , restyling, redigering og organisering.Tilbygg

Drømmen om en  tilbygg eller en vinterhage er ikke så dyr og komplisert å oppfylle som mange tror.
 Ofre kan et påbygg, tilbygg eller en ombygging gi nye og gode løsninger. Ofte er det ikke store endringer eller utvidelser som skal til for å gi et ønsket resultat
Du kan du realisere dine drømmer, jeg kan hjelpe deg å finne en løsning som passer dig. Jeg samarbeider med flere ledande produsenter innom vinterhage, vindu, trapp og snekker bedrifter.

Vi tar på oss det meste av små til mellomstore innredningsoppgaver for private, bedrifter og det offentlige.  Det være seg alt riving, flytting og oppføring av vegger, legging av gulv, ny himling, nytt kjøkken, nye veggplater eller panel samt flislegging. Jeg samarbeider med flere snekker bedrifter , folk med riktig fagkunnskap. 

Vi tar på oss  också oppføring av alle former for tilbygg. 
Jeg er selvsagt behjelpelig i hele prosessen fra de planlegging, tegning , byggesøknader, og oppføring av bygget.
Et påbygg, tilbygg eller en ombygging gi nye og gode løsninger. Ofte er det ikke store endringer eller utvidelser som skal til for å gi et ønsket resultat. 

Jeg tar gjerne del i ide- og planleggingsfasen for at du skal få et best mulig sluttprodukt. Det være seg også i valg av riktige materialer. Vi importerer varer direkt fra produsenten alt fra vindu, vinterhage, trapp , rekkverk tom. terrassebord i kompositt.  Dette gir best mulig pris og kvalitet! 

../portfolio/Sider/tapet.html../portfolio/Sider/Mural_maleri.htmlSider/Gulv.html../SHOP/Sider/Stoler.html../portfolio/Sider/Mural_maleri.html../portfolio/Sider/Mural_maleri.html../portfolio/Sider/air-brush.html../portfolio/Sider/tapet.html../portfolio/Sider/Bolig.html../portfolio/Sider/Bolig.html../portfolio/Sider/Bolig.htmlSider/Vinterhage.htmlSider/trapp.htmlSider/Gulv.html../portfolio/Sider/Kjkken.htmlSider/Vinterhage.htmlSider/Vinterhage.htmlSider/trapp.htmlSider/kompositt.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9shapeimage_1_link_10shapeimage_1_link_11shapeimage_1_link_12shapeimage_1_link_13shapeimage_1_link_14shapeimage_1_link_15shapeimage_1_link_16shapeimage_1_link_17shapeimage_1_link_18
Noe du lurer på eller ønsker du mer informasjon? 
Send meg en mail, jeg skal hjelpe så godt jeg kan.


Eva Sandberg  Box AS Vestfoldgata 2 3208 Sandefjord
 Tlf. +47 450 02 460  post@evasandberg.nomailto:post@evasandberg.noshapeimage_2_link_0

Samarbeidspartner:   Solid Bygg Service AS


EVA SANDBERG

INTERIØR BLOGG:
POPULÆRE INNLEGG:


Autumn decorating

Oct. 2013Chesterfiled

stoler

aug. 2013Finaste bad

14. aug. 2006